Michal Horáček bude hostem talk show Na Zámečku s…
Michal Horáček při debatě s lidmi.
Co se chystá

Teplice - Zářijovým hostem Antonína Moravce v jeho pravidelné talk show Na Zámečku s… tentokrát bude textař a nyní také prezidentský kandidát Michal Horáček. Přestože pravidelní návštěvníci této akce jsou zvyklí především na témata kulturní, věříme, že moderátor Moravec zabrousí – s ohledem na kandidaturu svého hosta – i do politiky.

Michala Horáčka máme všichni v povědomí především jako úspěšného textaře. A tak o písně z jeho pera nebudou ochuzeni ani diváci. Ti navíc dostanou možnost se hosta na cokoliv zeptat, jako vždy bude v průběhu večera prostor i pro jejich dotazy.

A protože nás čekají v následujících měsících hned dvoje volby, na politiku velice pravděpodobně dojde. Sám Horáček se totiž považuje za běžného občana a podnikatele, který se zkrátka už nechtěl dívat na to, co se v jeho zemi děje.

Na svého hosta se těší i moderátor pořadu Antonín Moravec: „Michal Horáček je pro mne velice zajímavý člověk. Všestranný. Jsem moc rád, že přijal pozvání do mého pořadu, a vážím si toho. Jeho texty jsou skvostné a jeho životní příběh nevšední. Těším se na něj a vím, že diváky nezklameme. Naopak myslím, že budou mile překvapeni.“

Michal Horáček bude hostem Na Zámečku již v pondělí 25. září od 19 hodin. Do Zahradního domu v Teplicích jste srdečně zváni. Vstupenky v ceně 150 Kč je možné rezervovat na facebookovém profilu Zahradního domu (najdete jej zde).

Zadavatel: Michal Horáček, Zpracovatel: Máme na víc, z.s.

2109horacek

Michal Horáček.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru