Zdroj: Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia v Teplicích se na sobotní odpoledne promění ve šmoulí vesnici plnou her a překvapení. V pasáži obchodního centra se 16. března od 13:00 do 18:00 hodin můžete těšit na soutěže o hodnotné ceny, diskotéku, fotokoutek nebo setkání se Šmouly. Vstup je samozřejmě zdarma.

„Legendární Šmoulové jsou známí svojí čistou radostí ze života. A to je i naše motto – nabízet návštěvníkům tu nejlepší zábavu, aby jejich život byl plný překvapení,“ říká marketingová manažerka Olympia Teplice a s úsměvem dodává: „Pro naše malé návštěvníky jsme připravili šmoulí stezku a věříme, že nadchne i jejich rodiče, kteří si budou moct zavzpomínat na svoji oblíbenou dětskou pohádku, kde Gargamel s kocourem Arzaelem neúnavně vymýšleli pasti na malé Šmouly a nikdy nevyhráli.“ 

Na malé návštěvníky čeká v teplické Olympii 10 stanovišť plných soutěží s úkoly, které prověří jejich šikovnost, znalost a odvahu. Děti se mohou těšit na soutěže o ceny, diskotéku, fotokoutek se Šmouly v nadživotní velikosti, dílničky s výrobou mokrého slizu, cukrovou vatu a ledovou tříšť.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru