Z loňského blešáku v teplické Prádelně. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Trhni si zahajuje sezónu bleších trhů v Prádelně, v ulici J.V. Sládka v Teplicích. První blešák se koná už v sobotu 9. března od 10-16 hodin. Můžete si přijít vybrat z nabídky oblečení, hraček, dekorací, domácích potřeb a dalších věcí z druhé ruky, které mohou ještě dobře posloužit. Výběr vám zpříjemní samoobslužný nápojový bar a pro malé návštěvníky je připravený swap hraček.

Pokud máte doma věci, které už nepotřebujete, můžete je na blešáku nabídnout. Potom se zaregistrujte jako prodejce. Živnost k prodeji na bleším trhu nepotřebujete. Zaregistrovat se můžete ZDE.

Bleší trhy už třetím rokem pořádá pod značkou TrhniSi Eva Kreps. „Jde mi o to vybudovat příležitost směny stále funkčních věcí, které by jinak skončily v koši,“ říká organizátorka k akcím, které provozuje vedle svého zaměstnání. Jméno TrhniSi prý Eva Kreps zvolila, aby trochu provokovalo a zároveň shrnovalo podstatu – přijít a něco z návštěvy blešáku odnést, trhnout.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru