Foto: Archiv Aquacentra Teplice
Co se chystá

Teplice – Jarní prázdniny jsou od toho, aby si děti užily pohyb a zábavu. Když ale zrovna někde nepoletují, mohou se zapojit třeba do soutěže. Například do té, kterou vyhlásilo teplické Aquacentrum a pojmenovalo ji Velikonoční chobotnice. Děti při ní mohou poměřit své umělecké vlohy a současně vyhrát některou ze zajímavých cen.

Úkolem soutěžících je namalovat obrázek chobotnice, která je i v logu Aquacentra, s tématikou blížících se Velikonoc. Soutěž má dvě kategorie. První je určená dětem od 1-6 let a druhá od 7-11 let. Obrázek musí být namalovaný ve formátu na A4 a na jeho zadní straně je nutné uvést jméno, příjmení, věk dítěte a telefon na některého z rodičů. Uzávěrka soutěže je do 20. března, kdy musí být všechny obrázky odevzdané na recepci Aquacentra v Jiráskově ulici.

Komise složená z pracovníků Aquacentra vybere deset obrázků z každé kategorie a zveřejní je na svém facebookovém profilu. Od 2. dubna spustí hlasování o nejhezčí obrázek, které ukončí 14. dubna. Poté, podle počtu přidělených hlasů jednotlivým obrázkům, určí pořadí v každé kategorii. Výsledky vyhlásí na stránkách Aquacentra 15. dubna.

A co mohou děti vyhrát?

1.-3. místo:  Rodinný poukaz do AQUACENTRA, vstupenka 1+1 do Premiere Cinemas, taška AQ, velikonoční sladkosti, baterka, omalovánky, pexeso, samolepka, tužky AQ

4.-5. místo:  Dárkový poukaz 1+1 do AQUACENTRA, vstupenka 1+1 do Premiere Cinemas, taška AQ, velikonoční sladkosti, baterka, omalovánky, pexeso, samolepka, tužky AQ

6.-10. místo:  velikonoční sladkosti, baterka, omalovánky, pexeso, samolepka, tužky AQ

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru