Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Regionální muzeum v Teplicích připravilo pro školáky i předškoláky na jarní prázdniny tři dopoledne plná zajímavých aktivit. Konkrétně od úterý 20. února do čtvrtka 22. února mohou děti ve věku 5-12 let přijít v době od 9.30 do 11.30 do teplického zámku. Zažijí tady každý den dvě hodiny zajímavých činností. Přítomnost rodičů přitom není nutná.

V úterý 20. února čeká děti akce Laboratorium. Na programu je prohlídka výstavy Harry Potter, výroba kouzelnických hůlek a knihy čarování. Ve středu 21. února se z návštěvníků stanou Malí Darwinové. Děti budou mít možnost podívat se na poklady zoologické expozice a vyrobit si fantaskní mapu a cestovní deník. Ve čtvrtek 22. února se účastníci vydají na Sochařskou expedici. Poznají blíže sochy Jana Kováříka a budou tvořit vlastní sochu netradiční technikou.

Vstupné na osobu každý den je 100 korun. Děti si vezmou s sebou pracovní oděv, malou svačinu a lahev s pitím. Kapacita lekcí je omezená na maximálně 15 dětí, proto místo pro svého potomka dopředu včas zarezervujte. Buď na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo telefonicky na čísle 731 449 171.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru