Z loňského masopustu v Krupce. Foto: Ilona Kaulfuss   
Co se chystá

Krupka – Tradiční krupský masopust startuje letos v sobotu 3. února srazem účastníků průvodu v 10.45 u KC Olympie. Skupina se později přesune do ulice Husitská k muzeu, odkud se vydá v 11.30 masopustním průvodem městem. Zastávky budou dvě. První v ulici Na Hrázi a druhá u krupské radnice.

Před městským úřadem dojde k nezbytným formalitám. Krupský starosta Jan Kuzma předá principálovi masopustního průvodu glejt, kterým svoluje k pořádání masopustní veselice. Pak už nebude nic bránit účastníkům fašanku, aby si masopust pořádně užili.

Hlavní masopustní program začne ve 13 hodin na parkovišti u kulturního centra. Nebude chybět zabíječka, živá hudba, rabování masek, tvořivé dílničky, řádění s cikánkou Anjelinou, ale také třeba vyhlášení nejoriginálnější masky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru