V pátek přijďte k Mušli podpořit Ukrajinu
Páteční happening se koná v Šanovské Mušli
Co se chystá

Teplice – V pátek 24. února uplyne rok ode dne, kdy ruské vojsko zaútočilo na Ukrajinu a válka, která stále trvá, vyhnala ze země milióny lidí. Na teplickém okrese našlo zázemí téměř 5000 ukrajinských uprchlíků.

Organizace Teplice stojí za Ukrajinou a Centrum humanitární pomoci připravilo na pátek u Mušle v Šanovském parku akci Happening za mír na Ukrajině, která má podpořit povědomí veřejnosti o solidaritě k ukrajinskému národu.

Program u šanovské Mušle začne v 16 hodin. Zazpívají v něm žákyně teplické základní umělecké školy, představí se skupina Hambaeros se svými hosty. S projevem vystoupí teplický primátor Jiří Štábl, dobrovolníci, lidé, kteří prchají před válkou a další. Od Mušle se průvod vydá v 17 hodin na Zámecké náměstí, kde účastníci akce zapálí symbolickou svíčku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru