CHYSTÁ SE: Den na horách představí servisní kamion lyžařské reprezentace
Foto: Archiv Czech Ski & Snowboard
Co se chystá

Nové Město – Mohlo by se zdát, že je do zimy ještě daleko. Lyžaři ale vědí své. Nejlepší čas na narovnání fyzičky a pro přípravu na zimní sportování už začal. Důkazem je i krajský pohár v přespolním běhu lyžařů, Lyžařský překážkový kros, který se koná v sobotu 17. září v Novém Městě v Krušných horách. Jde o druhou část závodu, jehož pořadatelem je Tělovýchovná jednota Lokomotiva Teplice, oddíl běžeckého lyžování.

Závod se uskuteční na lyžařském běžeckém stadionu v Novém Městě a start první kategorie je naplánovaný na 11. hodinu. Prezentaci by ale závodníci měli stihnout do 10. hodiny. Závodí všechny věkové kategorie. Překážky nejsou tentokrát rozdělené na povinné a nepovinné, závodníci musejí zdolat všechny.

Souběžně se závody, v rámci akce nazvané Den na horách, budou probíhat prohlídky servisního kamionu české lyžařské reprezentace a brigáda na turistických tratích. Servisní kamion bude přistavený zhruba 200 metrů za nádražím Nové Město, u kolejí na Moldavu. Zájemci si mohou kamion prohlédnout a poslechnout přednášky šéfa servisu české reprezentace na různá témata.

Komentované prohlídky servisního kamionu budou probíhat v době od 10-15 hodin. Od 15 hodin se uskuteční přednáška Trendy v běžeckém lyžování Mazání & lyže. Od 16 hodin se dozvíte informace o úpravách lyžařské magistrály v našem regionu a od 16.30 začne příprava lyží, výlet, (XC závod) a dálkový běh.

Sraz účastníků brigády na turistických tratích je na Štěničárně. S sebou musí mít každý nůžky na větve, pily a pytle na odpadky. Po 18. hodině se všichni účastníci Dne na horách sejdou na společném večírku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru