Blíží se tradiční zářijový Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní. Na co se můžete těšit? Podívejte se
Moderátorka Agáta Hanychová. Foto: archiv
Co se chystá

Třebívlice - Švestková dráha společnosti AŽD nezajišťuje pouze každodenní železniční spojení mezi Litoměřicemi horním nádražím, Lovosicemi a Mostem, ale stále více se zapojuje do kulturního života měst a obcí v jejím okolí. Důkazem jsou mimořádné jízdy parních vlaků a další speciální akce. Největším kulturním zážitkem je tradiční zářijový Hudební festival Švestkové dráhy a Třebívlické vinobraní. Letos se akce bude konat 10. září 2022 od 12 do 22 hodin.

Jak už název akce napovídá, kromě ochutnávek kvalitního vína a burčáku si návštěvníci každý rok užijí bohatý kulturní program. Letos podruhé na dvou pódiích v třebívlickém zámeckém parku a na Komenského náměstí vystoupí kromě jiných kapely Divokej Bill, Rybičky 48, Slza, Poetika, Poletíme?, Trilobit a zpěvačky Lucie Vondráčková, Kristína, Kateřina Marie Tichá. Pro děti vystoupí dětská skupina Myš a Maš.

https://www.youtube.com/watch?v=Svs2EPEJoww

O průvodní slovo celým festivalem se postarají jak moderátorky Agáta Hanychová a herečka Ivana Jirešová, tak i zpěvák, hudebník, producent a moderátor Josef Melen, který jako dítě nazpíval nesmrtelný hit Né, pětku ne.

Vstupné je 300 Kč, při dopravě vlakem Švestkové dráhy 150 Kč. Děti do 120 cm, držitelé průkazu ZTP a občané Ukrajiny po předložení platného dokladu totožnosti mají vstup zdarma.

Více informací o festivalu a jízdní řád vlaků najdete na www.svestkovadraha.cz.

Soc. site HF 2022 program kapely

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru