Nenechte si v neděli v Bystřici ujít přehlídku veteránů
Z loňské soutěže O cenu starosty města Dubí. Foto: archiv
Co se chystá

Dubí – Historickým vozům se věnuje stále více příznivců. Někteří majitelé veteránů jsou ochotní investovat nemalé peníze do nákupu dalších aut a do jejich náročné údržby. Ať už z nostalgie, z lásky ke značce, případně k řemeslu jako takovému. V neděli 28. srpna se můžete s některými setkat a potěšit se podívanou na jejich opečovávané miláčky. Už podvanácté se v Dubí koná soutěž O cenu starosty města Dubí s přehlídkou historických vozidel.

Akci pořádá Město Dubí a Veteran Car Club Teplicko. Sponzorsky ji zaštiťuje společnost Český porcelán Dubí. Zázemí závodníkům i návštěvníkům poskytne i letos sportovní areál TJ Rudolfova huť v Dubí – Bystřici. Příjezd vozů a registrace závodníků je naplánovaný na dobu mezi 9. až 10. hodinou. Samotná soutěž odstartuje v 11 hodin a ve 14 hodin by mělo dojít k vyhlášení výsledků.


REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru