Vyberte pro své dítě nejlepší sportovní kroužek. Přijďte na Sportovní fesťáček
foto: Sportovní fesťáček, Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice pořádá v sobotu 10. září tohoto roku již 7. ročník oblíbeného sportovního festivalu. Návštěvníkům se představí bezmála 20 sportovních klubů z Teplic a okolí, které nabízí dětem volnočasové vyžití.

Sportovní fesťáček je ideální pro ty, kteří hledají sportovní kroužek pro své děti. V obchodním centru Olympia Teplice se představí ty nejlepší sportovní kluby z města i okolí. Nebudou chybět světově úspěšné BASTA CHEERLEADERS, Taejang Dojang, FK Teplice, Basket klub Teplice, Florbal, DDM Teplice, SK Junior Teplice, taneční klub STYL-DANCE Teplice, Aerobic Karly Urbanové nebo třeba Severočeská biatlonová akademie.

„Sport je zábava, radost a životní styl a akce takovéhoto typu jsou u nás vždycky vítány,“ říká Jaroslava Konečná, marketingová manažerka OC Olympia Teplice a dodává: „Věříme, že si na Sportovním fesťáčku každý najde svoji inspiraci a možná i celoživotního koníčka“.

Zlatým hřebem programu bude HOT WHEELS PUMPTRACK SHOW. Děti se můžou zapojit do celorepublikového závodu o nejlepší čas nebo si na této jedinečné dráze zajezdit jen tak. Součástí HOT WHEELS dráhy bude i půjčovna kol i koloběžek a samozřejmostí je profesionální dozor. Celou akci bude moderovat trojnásobný mistr světa ve freestyle BMX Jan Valenta, který přijíždí se svou show.

Festival se koná pod záštitou Primátora města Teplic Hynka Hanzy. Podrobnosti o programu najdete na webu Olympia Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru