Nová výstava, nedělní Kafáč a promítání v letním kině. Přinášíme tipy na víkend v Bílině
Zdroj KC Bílina, fotograf Tomáš Vocelka a výstava Praha pod věžemi, Věčná loviště
Co se chystá

Bílina - Pátek je tu a s ním i úvahy o tom, co o víkendu podniknout. Přinášíme přehled toho, co se bude dít v Bílině.

Ve výstavní síni u kostela je nová expozice Praha pod věžemi, Věčná loviště. Přijďte se podívat na dílo fotografa Tomáše Vocelky, fotografa, novináře, vítěze světové soutěže Sony World Photography Awards 2021. Otevřeno bude každý víkendový den od 13 do 17 hodin, za vstupné zaplatíte 10, 20 a 100 Kč.

Dne 5. června si nenechte ujít od 15 do 18 hodin v Lesní kavárně další Nedělní Kafáč, multižánrový hudební festival. Vystoupí Kvarte Tones, ZUŠ Bílina a Gerald James Clark.

Do letního amfiteátru zajděte do kina. V pátek na promítání filmu po širým nebem Tři tygří ve filmu: Jackpot a v sobotu na Chinaski: Každej ví kulový. Hraje se vždy od 22 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru