Jarní porcelánové trhy v Dubí nabídnou několik novinek
Ilustrační foto
Co se chystá

Dubí – Pro zájemce o porcelán pořádá společnost Český porcelán Dubí třídenní Jarní porcelánové trhy. Uskuteční se od čtvrtka 24. března do soboty 26. března v areálu firmy v Tovární ulici.

Trhy pořádá porcelánka pravidelně několikrát do roka a nabízí na nich zboží s výhodnými slevami. Novinkou tentokrát bude nabídka výrobků, které vznikly na různých sympóziích.

K výběru bude dále cibulák, bílé i dekorované zboží, hrnky, talíře, misky, dózy, šálky, zapékací nádobí, vázy a další. Velmi oblíbené jsou například bílé kvartové hrnky, které můžete získat v balení po 6 kusech za 50 korun. Řada lidí je nakupuje a vytváří vlastní dekor.

Na jarních trzích se také objeví figurální porcelán ze závodu Royal Dux s cibulákovým i tradičním dekorem, výrobky Prahy Eco a Slaměnky, Studia Fantazie nebo vyhledávané nádobí a pomněnkami. Ve čtvrtek a v pátek můžete trhy navštívit v době od 9-15 hodin a v sobotu od 9-14 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru