Běh s čelovkou podpoří Bohouše a Andreu s roztroušenou sklerózou
První ročník Běhu s čelovkou v Teplicích se uskutečnil v loňském roce
Co se chystá

Teplice – Běh s čelovkou, tak se jmenuje dobročinná akce na podporu lidí, kterým do života vstoupila nemoc. Pořádá ji organizace Pomáhej srdcem od roku 2014, a v Teplicích se uskuteční již druhý ročník.

Letos účastníci podpoří Bohouše a Andreu, kteří onemocněli roztroušenou sklerózou. Běh s čelovkou se koná v sobotu 4. prosince a startuje u teplického domu kultury.

Doprovodný program začne u kulturního domu už v 16.30 a start běhu je naplánovaný na 18. hodinu. V programu vystoupí děti ze Salesiánského střediska Štěpána Trochty – dům dětí a mládeže, Teplice. Start běhu začne v 18 hodin. Organizátoři upozorňují, že při běhu není důležitá rychlost a akce se může zúčastnit skutečně každý. Trasa je dlouhá 5 kilometrů a vede vánočně vyzdobeným městem. Vyběhnout na ní mohou sportovci profesionální i rekreační, rodiny s dětmi, vozíčkáři, pejskaři a další. Pro zdravotně znevýhodněné připravili organizátoři kratší trasu.

0112celovkakz2

První ročník Běhu s čelovkou v Teplicích se uskutečnil v loňském roce. Byl určený na podporu zdravotně postižené Moniky a dopadl velmi úspěšně. Na jeho startu se sešly tři stovky účastníků. Vybralo se úžasných 42 tisíc korun, za které si mohla Monika koupit upravený skútr i chodítko, které ji usnadňuje pohyb v domácnosti.
Foto ilustrativní, archiv společnosti Pomáhej srdcem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru