V Duchcově vánoční strom rozsvítí za účasti veřejnosti
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Duchcov – Zatímco se ve většině obcí a měst rozhodli veřejné rozsvícení vánočního stromu zrušit, v Duchcově se vedení města snažilo najít alternativní řešení a zajistit pro občany konání adventní tradice alespoň v omezené míře.

Po konzultaci s Krajskou hygienickou stanicí rozhodli představitelé města, že akci zcela nezruší. Uspořádají ji v původním termínu, v neděli 28. listopadu, ve zkráceném programu. Z plánovaných vystoupení se tak veřejnosti představí v době od 16 do 17 hodin pouze děti duchcovských mateřských a základních škol.

„Program Slavnostního rozsvícení vánočního stromu se uskuteční bez prodejních stánků. Do prostoru akce bude vpuštěn pouze omezený počet návštěvníků s prokázáním bezinfekčnosti a se zakrytými dýchacími cestami,“ stojí v informaci na webových stránkách města.

Vedení Duchcova současně apeluje na veřejnost, aby se na akci osobně dostavili pouze rodinní příslušníci účinkujících dětí. Pro ostatní, aby o letošní rozsvícení vánočního stromu nepřišli, zajistí město sledování celé akce v uvedeném čase online. Přenos bude k dispozici zde: https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Ostatni/204772-Slavnostni-rozsviceni-vanocniho-stromu.htm

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru