Rozsvícení vánočního stromu v Bílině bude! Kvůli covidu ale akci přesouvají na jiné místo
Foto zdroj: FB město Bílina
Co se chystá

Bílina - Město Bílina se rozhodlo přesunout slavnostní rozsvícení vánočního stromu z Mírového náměstí na Letní amfiteátr Kyselka. Důvodem je špatná epidemiologická situace ve městě.

Akce se uskuteční v sobotu 27. listopadu, začátek je v 15 hodin. V prostoru amfiteátru bude možné dodržet platná vládní opatření a tím přispět ke zlepšení situace. Program akce zůstává beze změny, v areálu bude zajištěn omezený stánkový prodej.

Do areálu letního amfiteátru bude vpuštěno pouze 1000 lidí s potvrzením o prodělaní Covid-19 nebo platným očkováním. Jaké testy budou uznány není v tuto chvíli jisté, čeká se na rozhodnutí vlády. Dle aktuálních vládních opatření se děti do 12 let nemusí prokazovat.

Změna programu i podmínek pro vstup je vyhrazena.

1511program

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru