Do Dubí si zajeďte pro vánoční inspiraci
Foto: archiv Vzdělávacího spolku uměleckých řemesel Praha
Co se chystá

Dubí – Městské kulturní zařízení Dubí připravilo pro zpestření předvánočního času Adventní výstavu prací členů a lektorů Vzdělávacího spolku uměleckých řemesel Praha. Výstava se koná v Domě porcelánu s modrou krví v Dubí a nabídne ozdoby a další rukodělné výrobky s vánoční a zimní tématikou. Strávit příjemný čas v inspirativní atmosféře můžete už od pondělí 15. listopadu.

Vzdělávací spolek uměleckých řemesel Praha byl založený v roce 1992. Jeho posláním je šířit vzdělání v oboru uměleckých řemesel, hledání a rozvíjení známých i méně známých technik. V Dubí se už spolek před časem prezentoval expozicí překrásných krajkářských výrobků. Jeho předvánoční výstava nabídne řadu technik a dovedností uměleckého řemesla. Kromě objektů a nástěnných dekorací zde uvidíte například oděvní a bytové doplňky zdobené paličkovanou a šitou krajkou, vánoční výrobky ze šustí, krajky, slámy nebo drátu. Výstava potrvá do čtvrtka 23. prosince.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru