Sportovní seriál Milada Tour ukáže krásy ústeckého moře
Foto: Milada Tour
Co se chystá

Ústecko – I letos se mohou příznivci sportování u jezera Milada přezdívaného ústeckého moře těšit na další ročník sportovního seriálu Milada Tour. I letos bude zahajovacím závodem WINTER Milada Run. Oblíbený zimní běh se uskuteční u jezera Milada v neděli 7. března 2021.

„Vzhledem k probíhajícím vládním nařízení se dočkají návštěvníci netradičního formátu závodu, který proběhne formou startů v několika vlnách. Závod tak bude možné uspořádat i za přísných hygienických podmínek a opatření. I z těchto důvodů byla omezena kapacita na 400 běžců,“ uvádí organizátor Michal Neustupa.

V květnu pokračuje seriál 14. ročníkem Cyklozávodu Milada, v červnu pak čeká sportovce již 5. ročník běžecké akce Milada Run. U obou těchto akcí se předpokládá již klasický formát s hromadnými starty.

„Všechny závody se konají v unikátním přírodním prostředí jezera Milada. Hlavní trasy přivedou závodníky nejen do bezprostřední blízkosti vodní hladiny, ale také do míst, odkud je možné si užít pohled na Miladu v celé své kráse,“ láká aktivní sportovce organizátor.

Celý seriál bude mít i v letošním roce velký charitativní přesah. „Milada Tour každoročně přispívá vybranému handicapovanému sportovci i institucím finančním příspěvkem. V loňském roce bylo předáno infekčnímu oddělení ústecké nemocnice, pečovatelské službě v Ústí nad Labem a handicapovanému sportovci Liboru Turkovi přes 200 000 Kč. Letos mohou navíc účastníci pomáhat zvolením dobrovolného příspěvku přímo v registraci,“ dodává závěrem organizátor.

Termíny závodů seriálu Milada Tour 2021

  • 4. ročník WINTER Milada Run, 7. 3. 2021
  • 14. ročník Cyklozávod Milada, 8. 5. 2021
  • 5. ročník Milada Run, 5. 6. 2021

Nenechte si ujít místo na startu, zaregistrujte se na webu Milada Tour a užijte si začátek sportovní sezony aktivně a pohybem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru