V neděli projedou Dubím halloweenská strašidla
Snímek z jedné z loňských akcí Divadla V Pytli. Ilustrační foto
Co se chystá

Dubí – Vedení dubské radnice ve spolupráci s Divadlem v Pytli připravilo na neděli 15. listopadu zábavnou podívanou. Jejím cílem je alespoň částečně vyplnit mezeru za akce zrušené z důvodu současné pandemické situace.

Nedělní program má název Cesta duchů aneb Jede k vám Halloween. Podle principála divadla, Petra Stolaře, je jeho cílem zapojit do akce co nejvíc místních, byť jen v mezích, které současná opatření umožňují.

Zájemci, kteří si chtějí zpestřit neděli nevšedním zážitkem, by proto měli v uvedený den vyzdobit okna bytu strašidly a světýlky. Sami se mohou obléknout do kostýmů strašidelných bytostí a podle časového rozvrhu halloweenské jízdy pak na výpravu čekat za okny, nebo u plotů zahrad. Když kolem projede strašidelné auto se strašidly, každého, kdo bude v kostýmu, odmění malým dárkem.

1211tpikkz2

Snímek z jedné z loňských akcí Divadla V Pytli. Ilustrační foto

Cesta duchů hrobských divadelníků začne v 15 hodin u kostela na Cínovci. Odtud herci vyrazí směrem do Dubí, kolem cínoveckých domů, ve kterých bydlí rodiny s dětmi. V Dubí projedou ulicemi Karolíny Světlé, Vančurova a Koněvova. Kolem 16.30 budou v Běhánkách, odkud přes Drahůnky zamíří zpět do Dubí a do Bystřice. Z Bystřice pojedou do Pozorky, do Mstišova, dále Na Výsluní a zpátky do Dubí na Ruskou ulici. Konkrétní plán jízdy najdete na webových stránkách města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru