Dnes se můžete zúčastnit virtuální prohlídky Živého domu
Foto: archiv salesiánů
Co se chystá

Teplice – Ve čtvrtek 5. listopadu se mohou zájemci zúčastnit virtuální prohlídky a zjistit, jak bude vypadat objekt bývalých jeslí v Hlávkově ulici po nákladné rekonstrukci. Prohlídka budoucího interiéru i exteriéru Živého domu, který se stane centrem pro salesiány, začne v 17 hodin.

Délka virtuální prohlídky je plánovaná zhruba na hodinu a zúčastnit se jí můžete na tomto odkazu.

Studie nového salesiánského centra je už dokončená a Římskokatolická farnost Teplice se rozhodla zprostředkovat veřejnosti možnost seznámit se se všemi plány i nákresy. Autorem studie je teplický architekt Jan Hanzlík. Online prezentaci zajistí Robert Kotyšan, který je současně i koordinátorem náročného projektu.

Náklady na rekonstrukci objektu v Hlávkově ulici se odhadují na několik desítek miliónů korun. Salesiáni mají v plánu opravit nejenom objekt samotný, ale chtějí zvelebit i zahradu a vybudovat v její části hřiště. Postupně by se do Živého domu měly přestěhovat všechny aktivity, které salesiáni nyní provozují ve středisku v Maršovské ulici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru