Youtubeři Mína a Čiperkové vyrážejí na Letňáky, vystoupí i v Bílině
Čiperkové. Zdroj foto: Simona Votyová
Co se chystá

Bílina - Jedna z našich nejpopulárnějších influencerek zpěvačka Mína a oblíbená dětská kapela Čiperkové společně vyrážejí na turné Letňáky. Jak už název napovídá, hudební produkce se koná v letních kinech.

Pokud tedy máte doma neposedné dítko, které vám po dobu karantény skákalo a nejspíš ještě pořád skáče po hlavě, tak teď se bude moct konečně pořádně vyřádit.

Čiperkové, jejichž videoklipy dosahují na youtube celkově přes sto milionů zhlédnutí, tu jsou pro nejmenší. Jejich program je interaktivní. Svými písničkami učí děti například počítat, barvy, lehké taneční choreografie a v neposlední řadě je pobaví a rozesmějí.

Mína, jejíž klip Basic Boy se stal nejsledovanějším hudebním videoklipem roku 2018 a předčil i klipy našich nejpopulárnějších zpěváků, oslovuje už starší dětské publikum. Pro své fanoušky má přichystanou novinku - poprvé vystoupí naživo i se svým bandem.

Čiperkové i Mína naposledy společně vystoupili na začátku května po boku dalších umělců jako např. Michala Nesvadby či Maxim Turbulenc na charitativním online koncertu Čiperkafest z izolace se sbírkovým účtem pro zdravotníky.

Pokud chcete malé i velké neposedy pobavit, na Letňácích máte možnost. V Bílině vystoupí v letním kině Na Kyselce 14. 6. Čiperkové od 15 hod. a Mína od 17, 30 h.Vstupenky lze zakoupit přes sítě Ticketlive nebo přímo na místě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru