Divadlo V Pytli bude v neděli dobývat hudbou a tancem Teplice
Foto: archiv divadla
Co se chystá

Teplice – Soubor hrobského Divadla V Pytli se v neděli 17. května opět chystá dobýt město Teplice. Půjde o řež kulturního charakteru a dobývání se bude konat prostřednictvím hudby, pestrých kostýmů, hereckých entrée a dobré nálady. V době od 15 do 18 hodin podnikne divadlo spanilou Dechovou jízdu Teplicemi s cílem vymýtit z ulic šeď, nudu a všednost.

Na různých částech města se tak v neděli odpoledne objeví divadelníci, kteří zahrají pro dobrou náladu, zazpívají, zatančí a vnesou do teplických víkendových ulic sváteční májovou atmosféru. Jako host se spolu s nimi představí i dechový kvartet Doubravanka, který bude možné slyšet i přímo v centru města.

Ten, kdo nebude mít štěstí, aby soubor viděl naživo, může zhlédnout live-stream z nedělní dechové jízdy na facebookových stránkách Divadla V Pytli. Akci podpořilo Statutární město Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru