Beethovenovy Teplice se uskuteční předposlední červnový víkend
Snímek z loňské soutěžní přehlídky. Foto: archiv Konzervatoře Teplice
Co se chystá

Teplice – Přípravy pátého ročníku klavírní soutěže Beethovenovy Teplice, jejichž původní březnový termín musel být přeložený z důvodu pandemie a vládních opatření, jsou v plném proudu. Akce, kterou organizuje Konzervatoř Teplice ve spolupráci se Základní uměleckou školou Teplice pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka, se uskuteční v sobotu a v neděli 20. až 21. června.

Novinkou letošního ročníku je umožnění účasti soutěžícím do 21 let, zatímco předchozí ročníků se mohli zúčastnit pouze zájemci do 18 let. Podle informací organizačního týmu mají soutěžící také možnost ještě změnit repertoár, který už odeslali s přihláškou. Změna může být ovšem provedená pouze za předpokladu, že účastník dodrží časový limit i požadovanou obtížnost. Nový program by měli soutěžící poslat co nejdříve na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Organizátoři vzhledem k okolnostem rovněž znovu otevřeli možnost přihlašování. Přehlídky se tak může zúčastnit desítka dalších zájemců, bez ohledu na kategorie. Přihlásit se mohou online na stránkách teplické konzervatoře. Vzhledem k uvedeným změnám a opatřením bude nutné harmonogram soutěžní přehlídky upravit. Jeho finální podoba bude k dispozici nejpozději týden před konáním soutěže na stránkách konzervatoře.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru