Čokoláda, čokoláda a zase čokoláda. Bude mít svůj festival v OC Galerie v Teplicích
Čokoládový festival v Galerii. Foto: archiv
Co se chystá

Teplice - Od pátku do neděle 21. až 23. února se obchodní centrum Galerie Teplice ponoří do vůně, kterou milujeme asi všichni, do vůně čokolády. Po tři dny tu bude probíhat další ročník oblíbeného Čokoládového festivalu.

Na své si přijdou především všichni milovníci čokolády v různých formách a dalších sladkostí, kteří se mohou těšit na degustaci voňavých dobrot, stánkový prodej, soutěže a další zajímavý program. Vstup na akci je zdarma.

Kdy budete moci čokoládový festival navštívit? Akce začíná v pátek ve 14 hodin a končí v 18 hodin, v sobotu sem zavítejte v době od 10 do 18 hodin a v neděli v době od 10 do 17 hodin.

1702cokofestivalletak

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru