AGC chystá Koncert pro Teplice: Blue Rocket „okoření“ Kabáti
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Teplice – Blue Rocket kořeněný Kabáty – tak by se dal nazvat ojedinělý koncert, který se v sobotu 19. října od 15:00 odehraje v Zahradním domu v Teplicích. Pro všechny nejen Tepličáky jej přichystala společnost AGC Flat Glass Czech, která slaví několik kulatých výročí – především 130 let od zahájení výroby skla v Řetenicích a 50 let od využití technologie plavení skla.

Na co se mohou návštěvníci těšit? Především na skvělý rock v podání dlouholeté teplické kapely Blue Rocket, která si jako hosty pozvala tři členy skupiny Kabát, Radka „Hurvajse“ Hurčíka, Otu Váňu a Tomáše Krulicha. Mezi hosty budou také teplický patriot a muzikant Petr Kadlček, člen skupiny Doctor Victor Víťa „Mádl“ Chocholouš a majitel jediných hudebnin v Teplicích Jakub Fojtík. Vstup na akci je zdarma.

„Na konci tohoto týdne slavíme několik kulatých výročí spojených s naší společností AGC Flat Glass Czech a výrobou skla v Teplicích. Protože je naše společnost přirozenou součástí města Teplice, ve kterém sídlíme a které také dlouhodobě podporujeme mnoha aktivitami, rozhodli jsme se oslavu přenést přímo do města. A s kým jiným se spojit než s „kovanými“ Tepličáky, kterými jsou skupina Blue Rocket nebo členové skupiny Kabát. Zveme proto všechny, nejen Tepličáky na skvělou muziku,“ řekl Libor Sehnal, manažer lidských zdrojů AGC Flat Glass Czech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru