Teplické gymnázium bude hostit účastníky Megavíkendu 2019
Z loňského Megavíkendu. Foto: archiv AFS
Co se chystá

Teplice – Do Teplic se v pátek sjede zhruba stovka účastníků mezinárodní akce Megavíkend 2019. Akci pořádá už od roku 2007 významná světová organizace AFS, která se zabývá mezikulturním vzděláváním a je součástí hnutí, které usiluje o rozšiřování iniciativ a znalostí globálně smýšlejících občanů. Letos se Megavíkend uskuteční v Teplicích, ve spolupráci s Gymnáziem Teplice.

Mezinárodní vzdělávací projekt Megavíkend je jednou z nejdůležitějších akcí organizace AFS. Na účastníky, kteří se do Teplic sjedou ze všech koutů České republiky, ale i z dalších evropských zemí, čeká víkend plný informací, zážitků a nových přátel. Ubytování je pro všechny zajištěné v tělocvičně a třídách teplického gymnázia. O stravování se v průběhu víkendu postará místní školní jídelna. Účastníci dorazí do Teplic v pátek, do 19 hodin, kdy je na gymnáziu čeká uvítací a seznamovací večer.

Program celého Megavíkendu je složený z řady různě tematicky zaměřených workshopů v českém a anglickém jazyce. Každý z účastníků má možnost vybrat si téma, které ho nejvíc zajímá a ve kterém chce získat další zkušenosti. Ve workshopech si pod vedením zkušených lektorů osvojí teoretické, ale i praktické dovednosti. Kromě toho nebudou v průběhu víkendu chybět odpočinkové a relaxační aktivity, jako například různé hry, výlet do okolí, diskotéka a další akce.

Z workshopů v sobotním programu čekají na zájemce například témata sociální média, principy správného vedení týmu, komunikace a zvládání základních prvků slovní sebeobrany, vzájemná propojenost lokálního a globálního světa s důrazem na životní prostředí a další. V dopoledním nedělním programu to pak bude kupříkladu právo v praxi, význam relaxace jako klíč k aktivitě a efektivní práci, první kok k práci snů a podobně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru