Diamant Expo chystá další velkou výstavu, bude jí Dům a bydlení s Autosalonem v Liberci
Foto: Diamant Expo
Co se chystá

Liberec - Ve druhé polovině října se můžeme těšit na další velkou výstavu, týkající se bydlení, jež proběhne společně s autosalonem. Veletrh „Dům a bydlení Liberec" současně s „Autosalonem Liberec" se uskuteční ve dnech od 18. do 20. října v Home Credit Areně v Liberci. Jejím pořadatelem je firma Diamant Expo.

Na ploše 1.906 m2 najdete 125 vystavovatelů. Kdo zařizuje dům nebo byt, plánuje výměnu kotle, chce vylepšit své bydlení a nechce strávit dlouhé dny objížděním jednotlivých firem, má jedinečnou možnost. Po tři dny, na jednom místě, v Home Credit Areně, najde na výstavě „Dům a bydlení Liberec" ucelenou nabídku. Představí se zde společnosti nejen z Libereckého kraje, které působí v oblasti stavebnictví, bydlení a zahrady.

Na výstavě také najdete inspiraci, jak si zkrášlit domov, ukázky nových bytových designů či dekorací nebo tipy na dárky pro své blízké. Veletrh je také místem pro všechny, kdo plánují nákup topení, kamen, podlahy, oken, nové sedací soupravy, postele, ale i vánoční dekorace. V jednotlivých expozicích jsou připraveni odborníci, kteří Vám rádi zodpovědí Vaše dotazy a pomohou vybrat přesně to topení, podlahu, okno,…které je pro Vás nejlepší.

1410bydleni4

Ti, kteří teprve staví nebo se na to chystají, ocení expozice firem Donami, KS Servis, Dobiáš, Stavast nabízí nízkoenergetické domy, dřevostavby a střechy. Rady ohledně vytápění a klimatizace naleznou návštěvníci v expozicích Bosch Termotechnika, TopEko24, Horal servis, Nibe , Viadru. Oblast vytápění je letos opravdu bohatě zastoupena. Expozice prodejců krbů a kamen zastupuje například Dragon JH.

I pouhou výměnou bytového textilu získá Váš domov nové kouzlo. Elegantní i praktické ložní prádlo návštěvníkům nabídne Sanybet a Tanatex. Za pozornost stojí také nabídka doplňků do našich domácností a bude zde i expozice, kde si můžete zakoupit vánoční ozdoby a vánoční dekorace.

Na venkovní ploše se představí především prodejci kotlů plynových i elektrických.

AUTOSALON LIBEREC – motoristická show

Myšlenka této akce je - na jednom místě a v jeden čas porovnat různé značky aut a vybrat si to nejvhodnější pro svou osobu, rodinu, firmu.

K vidění budou i veteráni, například MG – B z roku 1964, dále AUSTIN HEALEY 3000 MK I z roku 1963, JAGUAR E-TYPE 4.2 z roku 1970, HONDA PRELUDE SN z roku 1981.

1410bydleni3

18. – 20. října 2019 si nenechte ujít v Home Credit Areně veletrhy DŮM A BYDLENÍ a AUTOSALON LIBEREC.

Soutěž pro návštěvníky veletrhu o ceny

Každý, kdo si koupí vstupenku může soutěžit v rámci „Velké podzimní soutěže“. Ten, kdo vyplní zadní stranu vstupenky a vhodí ji do osudí u pokladny, bude moci vyhrát některou ze zajímavých cen. Losování soutěže proběhne v neděli 20. 10. ve 14 hod. v Home Credit Areně.

Veletržní slevy

Bude připravena řada veletržních slev. Pod jednou střechou a v jednom termínu najdete vše zajímavé z oboru bydlení, můžete zhlédnout novinky a získat důležité rady a informace ze čtyř stěžejních oborů – NÁBYTEK, STAVBA, DEKORACE BYTU a BYDLENÍ. Motto výstavy je „Výstava DŮM A BYDLENÍ – výstava pro všechny, kdo bydlí a chtějí bydlet lépe!“

Vstup na výstavu bude spodním vstupem – Vstup P. Parkování pro návštěvníky bude zdarma na VIP parkovišti pod Home Credit Arenou a na centrálním parkovišti vedle Home Credit Areny. Veletrh se koná ve dnech od 18. Do 20. Října, každý den od 9 do 17 hodin. Vstupné je 60 Kč, děti do 15 let, studenti a důchodci zaplatí 40 Kč.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru