Na letišti u Března se koná víkendový sraz příznivců tuningu
Jeden z dřívějších srazů na letišti u Března. Foto: archiv / Oldřich Hájek
Co se chystá

Březno – Víkendový sraz příznivců klubu DCC Chomutov a tuningu se koná v sobotu 20. července od 10 hodin do nedělního poledne na letišti u Března u Chomutova.

Na účastníky čekají různé soutěže – třeba v hodu pneumatikou, přesnosti parkování, slalomu, nebudou chybět samozřejmě ani sprinty či show and shine či night tunning. Připravené jsou výhry a poháry. Blížící se akce bude zaměřena i na bezpečnost: sledovat proto můžete ukázky ze záchranných akcí jako vyproštění osob z vozidel a první pomoci.

Po celou dobu akce bude zajištěná hudba s doprovodem a catering, vstupné je 100 Kč na osobu.

Pravidla srazu kvůli zajištění bezpečnosti všech přítomných a další informace můžete sledovat ve facebookové události na tomto odkazu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru