Za sny přijďte do divadla v Bílině. Fantazie vás přenesou do ložnice, či na svatbu
Ilustrační foto
Co se chystá

Bílina - Martina Tuháčková chystá další ze svých zajímavých divadelních pořadů nejen o módě a nejen pro ženy. Po dvouleté přestávce se letos s Martinou v divadle zasníme. Za sny totiž nazvala letošní módní pořad, který vás přenese na lůžko, do ulic, na svatbu či za sportem a hlavně napoví co pro tyto příležitosti vzít na sebe, abyste šli s módou.

„K názvu pořadu Za sny - nejen o módě a nejen pro ženy mě inspirovalo finále Stardance, kde Pavla Tomicová předvedla volný tanec: jak zaspala finále a ve snu se jí zdálo o finále Stardance. Proto první přehlídkou bude noční prádlo. Další mojí inspirací byla kniha Za sny od manželky zpěváka R. Krajča Karin Babinské. Napadlo mě, že ženy sní o všem možném, o tom jak se na jaře procházejí v letních šatičkách a toužebně vyčkávají na léto, takže na pódiu uvidíte co se na jaře a v létě bude nosit, o tom, jak mít super postavu a sportují, tak je třeba ukázat i sportovní módu a o tom jak tančí v dešti. Zde jsem si já připravila pár modelů do deště. Ženy také sní stát se andílkem na přehlídce spodního prádla Victoria'sSecret , či se vdát a jak být ve svůj svatební den nejkrásnější,“ prozradila děj pořadu Martina Tuháčková.

V nově zrekonstruovaném Městském divadle Bílina to bude 11. dubna od 19 hodin nejen o módě. Kromě šesti módních kolekcí vás čeká i vystoupení ZUŠ G. Waltera s baletem Petry Běláčové. Večerem bude provázet Jiří Balda z Divadélka Uličník. Těšte se i občerstvení, jež pro vás připraví Roman Schwarz z restaurace Bowling Bílina.

1503prehlidka2

Ilustrační foto

Na jaké módní kolekce se můžete těšit? Na pohodovou, dobře nositelnou a pěknou módu pro ženy každého věku a všech velikostí z oblíbeného butiku Nové Beauty 2000 s.r.o.z Bíliny, dále na skvělou a pohodlnou sportovní módu z prodejny Freestyle Dance Teplice, sexy spodní prádlo z bílinské prodejny Petry Vyhnálkové,, na módní kreace od návrhářky a organizátorky akce Martiny Tuháčkové – MaTu, a vyvrcholením pořadu bude ukázka svatební kolekce ze Svatebního salonu Kleopatra Teplice.

Nebojte se, modely, které na módní přehlídce uvidíte, si budete moci pořídit vy. Předvedou je pro vás ne-profesionální modelky, různých typů postav a velikostí. Na pódiu se zaskví i mužští modelové a děti.

O účesy modelek a modelů se postará Naděžda Matčuková z Kadeřnictví VeroNa, o líčení Adéla Purchartová.

Ve foyer se budete moci občerstvit a také zhlédnout výstavu prací kroužku šití bílinských žen. Pokud vás jejich práce osloví, můžete se stát jeho členem. Kroužek vede zkušená švadlena Květa Sochorová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru