V Krupce se bude plesat, tančit i zpívat
Město Krupka.
Co se chystá

Krupka – Město Krupka přináší zajímavé akce po novém roce. Celý leden se můžete připravit na nálož plesů, tanečních zábav nebo premiéra muzikálu MAMA MIA. Podívejte se, co všechno se chystá.

Taneční zábava:

Vážení a milí přátelé, také v roce 2019 se můžete každou neděli od 15 hodin těšit na oblíbenou taneční zábavu nejen pro dříve narozené SOUSEDSKÉ ODPOLEDNE! Přijďte se pobavit do restaurace na Střelnici, zatančit si a pobavit se.
Vstupné 30 Kč.

Společenský ples:

Město Krupka a Průmyslová zóna Krupka srdečně zvou na SPOLEČENSKÝ PLES, který se koná v MaxiClubu Koloseum v sobotu 16. února od 20 hodin. Hrát bude skupina Dlouhej flám, hosty budou KROKY MICHALA DAVIDA a kouzelník J. Vaidiš. Připravená je také bohatá tombola.

Vstupné 200 Kč, diskotéka 100 Kč.

Prodej vstupenek na emailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. č.: 723 135 703.

Ples sportovců:

Kulturní zařízení města Krupka a TJ Krupka srdečně zvou všechny tančící sportovce i sportující tanečníky na PLES SPORTOVCŮ, který se letos koná v sobotu 26. ledna od 20 hodin v restauraci Na Střelnici. Hrát bude skupina POP MASTER, připravena je bohatá tombola.

Vstupné 180 Kč.

Předprodej vstupenek na tel.č.: 723 135 703.

MAMA MIA:

Kino Krupka uvádí v pondělí 14. ledna romantický komediální muzikál MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.

Je to přesně deset let, co muzikál Mamma Mia! zboural kina po celém světě. Jen u nás se na tom „ničení“ podílelo skoro 750 tisíc diváků, kteří od té doby sní věčný sen o pokračování. Sice to trvalo relativně dlouho, zato v pokračování Mamma Mia! Here We Go Again dostanete hned dva příběhy v jednom! S tím prvním se vrátíme do časů, kdy byla Donna ( Meryl Streep a Lily James ) čerstvou absolventkou univerzity, chtěla poznávat svět a netušila, že brzy narazí na tři civilizované mladíky a jeden necivilizovaný řecký ostrov a totálně se jí změní život. Druhý příběh se odehrává přesně deset let po událostech prvního dílu, kdy zcestovalejší a moudřejší Sophie ( Amanda Seyfried ) plánuje velkolepé znovuotevření rodinného hotelu na Kalokairi, na které se samozřejmě sjedou všichni „obvyklí podezřelí“, včetně trojice jejích charismatických tatínků ( Pierce Brosnan , Colin Firth a Stellan Skarsgård ). Oba příběhy se rafinovaně proplétají a propojují písničkami švédského hudebního zázraku jménem ABBA, ať už novými aranžemi kousků, které zazněly už v minulém díle, nebo hity, na něž se předtím nedostalo (CinemArt).

Komediální romantický muzikál / USA / 114 min / 2018 /od 17.30 hodin, vstupné 70 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru