Teplice - Svátek svatého Mikuláše mají nejvíce rády děti. To vzrušení, když po ulicích chodí pán s dlouhými bílými vousy, s bílou čepicí, kterého doprovází anděl a hlavně roztodivní a strašidelní čerti.

0212ertgalerie

Odnesou si mě, když jsem zlobil? Pomyslí si nejedno zlobivé malé dítko. Dostanu sladkosti nebo mi nadělí uhlí, a uvidím je i letos? Ano určitě uvidí a dokonce i samého Lucifera, pokud navštíví teplické obchodní centrum Galerie.

Galerie chystá na svátek svatého Mikuláše, tedy v pondělí 5. prosince, čertovský podvečer plný zábavy, kterým provede sám pán pekel se svoji chotí Lucifer s paní Luciferovou. Chybět nesmí ani Mikuláš a anděl. Všechny tyto postavy se sejdou na teplickém náměstí Svobody.

„Děti se můžou těšit na spoustu zábavy a budou se rozdávat i drobné sladkosti, chybět nebudou ani soutěže a hudební doprovod," láká Magdalena Vorlíčková marketingový koordinátor OC Galerie Teplice.

Připravena je ďábelská kouzelnická show od Magic Alex, čertovská škola tance, diskotéka, těšit se můžete na hudební vystoupení Písklat ze ZŠ Maršovská. Akce začíná v 16.30 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru