Teplice - Osmačtyřicet hodin po úterní tragédii na železnici u Proboštova je tu další nešťastné úmrtí na stejném úseku trati.

2010tragedie

Ilustrační foto

Podle policie vlak ve čtvrtek 20. října ráno srazil na kolejích u Proboštova ženu středního věku. "Svým zraněním na místě podlehla," řekl policejní mluvčí Daniel Vítek. Na místě zasahovali krátce po sedmé hodině mimo policistů také profesionální hasiči z Teplic a podniková jednotka drážních hasičů. "Trať byla v jednom směru uzavřena. Z vlaku bylo evakuováno na nástupiště 80 lidí," popsal dění na místě tragédie mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan. Policisté provedli u strojvedoucího vlaku dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. 

Příčinu tragédie policie vyšetřuje. Omezení v železniční dopravě potrvá nejméně do deváté hodiny ranní. O den dříve zemřela na železniční trati mladá dívka.

O předešlé události píšeme zde:

[article]4884[/article]

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru