Teplicko - Tepličtí policisté se v tomto týdnu zapojili do celorepublikové dopravně bezpečnostní akce zaměřené prioritně na dodržování nejvyšší povolené rychlosti. Chytili při tom desítky příliš rychlých šoférů.

 

2808policejniradar

Kromě toho ale kontrolovali také dodržování zákazu požívání alkoholu a jiných návykových látek před jízdou, technický stav vozidel i dodržování dalších povinností stanovených zákonem.

"Policisté zastavili 75 vozidel, jejichž řidiči překročili povolenou rychlost, u jedné osoby byl pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Celkem přestupcům udělili 68 blokových pokut v celkové výši 35 500 korun, sedm případů překročení rychlosti bude ve správním řízení řešit příslušný úřad," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru