Teplice - Policisté dopadli 39letého zloděje, který se na Teplicku opakovaně dopouštěl majetkové trestné činnosti. Od začátku července spáchal nejméně sedm trestných činů, při kterých způsobil škodu téměř sto padesát tisíc korun.

Ilustrační foto

V Proseticích vnikl na cizí zahradu, odkud si odnesl gril na tuhá paliva. O několik dnů později se na benzínové čerpací stanici vloupal do ocelové klece, ze které odcizil 11 lahví s propan butanem. Má na svědomí i pokus vloupání do garáže, krádež travní sekačky ze zahradní chatky, nebo vloupání do výměníkové stanice, ze které odcizil dvě čerpadla a nádrž na úpravu vody. Je také podezřelý z vloupání do stavebního kontejneru, ze kterého si odnesl nářadí a prodlužovací kabely, nebo z krádeže dvou horských kol v Košťaněch.

"V minulosti osmkrát odsouzený recidivista byl obviněn z přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru