Bílina - Na zcela nahou ženu u letního kina na Kyselce v Bílině upozornil bílinské strážníky náhodný svědek, který čtyřicet minut po půlnoci ohlásil, že došlo k přepadení a oloupení ženy. Ta přivolaným strážníkům řekla, že byla na procházce s neznámým mužem s robusním řetízkem kolem krku, který ji v altánku náhle vysvlékl do naha a odcizil kabelku a šaty a utekl. Informuje o tom ředitel bílinských strážníků Petr Kollár.

 

Na místo byla následně povolána i hlídka státní policie. Dalším vyšetřováním vyšlo najevo, že jde o prostitutku, která u stavebnin na silnici E-442 nabízela sexuální služby a zastavil u ní zmíněný muž. "Domluvili se, že se půjdou spolu pomilovat na Kyselku k altánku. Pachatel využil situace, kde se žena začala svlékat a odcizil jí kabelku, šaty a utekl. Státní policisté pak navíc zjistili, že se jednalo o osobu v pátrání a celou záležitost si převzali k dořešení," vysvětlil ředitel Městské policie v Bílině Petr Kollár.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru