Teplice - Až tříleté vězení hrozí 34letému recidivistovi, který se v pondělí večer vloupal do vlakového depa v Teplicích. Měl ale smůlu, protože spustil alarm, což přivolalo zaměstnance drah. Na útěku zapomněl svůj batoh, navíc se potom zle pošramotil.

Nešikovný zloděj se vloupal do železničního depa. Ilustrační foto

Vyrušený zloděj se dal na útěk, přitom zahodil kufříky s nářadím, které chtěl ukrást. Aby toho nebylo málo, tak nejenže utekl s prázdnou, ale navíc u budovy nechal svůj batoh. K dovršení vší jeho smůly spadl do několikametrové šachty. "Když z ní celý zkrvavený vylezl, konečně se mu podařilo utéct. Kriminalistický technik poblíž šachty zajistil vzorek krve podezřelého, takže je dost materiálu k případnému srovnání DNA, nebude ale ani zapotřebí, protože průběh vloupání zachytily kamery umístěné uvnitř depa a na záznamu je pachatel dobře vidět," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

V minulosti několikrát odsouzenému recidivistovi policisté sdělili podezření z přečinu krádeže a během 48 hodin ho budou eskortovat k soudci, který může pachatele poslat až na tři roky zpátky za mříže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru