Teplice - Sólisté newyorských Broadway Theatres vystupují ve čtvrtek 26. května od 19 hodin při Zahajovacím koncertu 52. ročníku Hudebního festivalu Ludwiga van Beethovena v teplickém kulturním domě. Zazní skladby z filmů Jamese Bonda a světově známé muzikály. Koncert přinášíme od 19 hodin živě na streamu v tomto článku.

Během festivalu uslyšíte téměř dvě desítky skladeb. Sólisté z New Yorku se v rámci festivalu objevili v Teplicích poprvé v roce 2011, pak v roce 2014 a úspěch byl pokaždé famózní.

Na přání mnoha posluchačů se tedy tento unikátní projekt vrací, 26. května sem zavítají Debbie Gravitte, Capathia Jenkins a Hugh Panaro. „Pro posluchače to bude jistě výjimečný zážitek. Náš festival ale trvá od konce května téměř celý červen a nabídne toho ještě mnohem více," říká Roman Dietz, ředitel Severočeské filharmonie Teplice, která Hudební festival Ludwiga van Beethovena každoročně pořádá.

Koncert budeme streamovat na všech našich webech z rodiny e-deniky.cz, živý přenos najdete také na této adrese na serveru youtube.com.2605amerika

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru