V sobotu se v Modlanech koná už pátý ročník Memoriálu Petra Škohela
Ilustrační foto: archiv TJ Baník Modlany
Sport

Modlany – V sobotu 25. července proběhne na modlanském hřišti už pátý ročník fotbalového turnaje Memoriál Petra Škohela. Turnaj pořádá SK Baník Modlany na počest bývalého hráče a prezidenta klubu, který zemřel nečekaně ve svých padesáti letech v létě roku 2015.

Program memoriálu začne v 9 hodin zápasem SK Baník Modlany versus TJ Proboštov. V 11 hodin vystřídají modlanské a proboštovské hráče na hřišti Baníku mužstva Sokola Srbice a TJ Oldřichov. Ve 13 hodin se dvě z družstev utkají o třetí místo a od 15. hodiny odstartuje finálové utkání.

Petr Škohel se narodil 27. června 1965 a žil v Srbicích. Kromě jiného zastával funkci vedoucího FC Balticflora Teplice. Později se stal prezidentem a také sponzorem Baníku Modlany. Podle lidí, kteří ho znali, byl Petr Škohel známý jako férový člověk, který se rád smál a byla s ním vždy zábava. Zemřel náhle, v srpnu 2015. Jeho nástupcem v Baníku Modlany se stal Martin Hrdlička.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru