Na sobotním Bžanském triatlonu čeká na vítěze nové kolo
Ilustrační foto: CC0
Sport

Bžany – „Když ti jeden sport nestačí, přihlas se na Bžanský triatlon“ – tak zní motto sedmého ročníku oblíbeného závodu, který se koná v sobotu 18. července. Akci pořádají Bžanští nadšenci za podpory Obecního úřadu Bžany. „V tuto chvíli už máme přihlášených 25 účastníků a čtyři štafety,“ prozradila nám ve středu 15. července bžanská starostka Ivana Horčicová. Jak dodala, někteří ze závodníků se přihlašují až v den závodu.

Bžanský triatlon se koná u rybníku Karolína I (na velkém oprámu). Prezentace účastníků tady bude probíhat v době od 9.30 do 9.50 a závod odstartuje v 10 hodin. Zájemci se mohou přihlašovat do kategorie Muži, Ženy a Smíšené štafety, v nichž je podmínkou obsazení maximálně jedním mužským závodníkem. Triatlon zahrnuje plavání na 400 metrů, jízdu na kole na 12 kilometrů a běh na 800 metrů. Startovné pro jednotlivce je 100 a pro štafety 300 korun. Občerstvení je pro účastníky zajištěné na statku v Bžanech a na akci vystoupí skupina No Name.

Podmínkou účasti v triatlonu je horské kolo. Soutěž je podle bžanské starostky určená pro amatéry, není pojištěná a závodníci se jí zúčastňují na vlastní nebezpečí. „Hlavní cenou pro vítěze je nové kolo, které nám do soutěže věnoval sponzor. Pak máme připravené ještě ceny v tombole. Každý z účastníků dostane číslo, na jehož základě může některou z cen vyhrát,“ dodává Horčicová. Zájemci o registraci nebo s dotazy se mohou obrátit na číslo 724 389 128 (Erika Topolová) případně 606 713 449 (Ivana Horčicová).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru