Skrývá se ve vašem dítěti duše Maradony? Přihlaste ho na fotbal
Ilustrační foto: archiv TJ Hvězda Trnovany
Sport

Teplice – Od pondělí 27. července až do pátku 31. července se v Trnovanech koná Týden fotbalu na Hvězdě. Rodiče mohou na hřiště trnovanské Hvězdy přivést děti, které mají o fotbal zájem. Celý týden tu bude probíhat letní soustředění dětí a mládeže, které vedení oddílu spojilo s náborem nových hráčů. Letní příprava týmů na novou sezónu a nábor nováčků se konají každý den od 10 do 11.30 a odpoledne pak od 15 do 16.30 hodin.

„Nabíráme chlapce i dívky, ročníky 2009 a mladší,“ řekl nám k akci trenér mládeže TJ Hvězda Trnovany Miloš Navrátil. „Děti si nemusí s sebou nosit nic, jen kopačky, případně jinou sportovní obuv a láhev s pitím. U nás jim půjčíme trika a trenýrky.

Kopačky je možné pořídit dítěti později.“ Děti, které se na trénink přijdou podívat a do oddílu přihlásit, se mohou hned zapojit do činnosti oddílu. „Pro malé děti máme připravené cvičné balóny a trénink probíhá tak, aby děti bavil,“ dodává k akci trnovanských fotbalistů trenér.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru