Chcete vidět, co dělají zvířata v zoo večer? Žádný problém. Objednejte se na speciální prohlídku
Prohlídky se konají 1x za 14 dní během prázdnin. Zdroj: Zoo Ústí nad Labem
Výlety

Ústí nad Labem - Zajímá vás, jak vypadá zoologická zahrada po setmění? A jaké druhy zvířat vstávají v době, kdy ostatní chodí spát? Chcete si vychutnat atmosféru ztichlé zoo bez stovek návštěvníků? Objednejte se na speciální prázdninovou večerní prohlídku s průvodcem!

Zoo v Ústí nad Labem nabízí vždy v letním období (červenec - srpen) v netradičním čase možnost podívat se, co dělají zvířata v pozdních večerních hodinách. Poklidná procházka ztichlou zoologickou zahradou po zavírací době má neopakovatelnou atmosféru, kterou ocení všichni, kterým je blízký svět zvířat.

Večerní návštěva zoo je určena pro dospělé a děti od 10 let. Prohlídky se konají 1x za 14 dní během prázdnin vždy v pátek od 19.30 hodin. Délka prohlídky je cca 90-120 minut. Kapacita skupiny je omezena na 30 osob, minimální počet pro uskutečnění prohlídky je 6 osob.

Objednávku na večerní prohlídku je nutné zaslat nejpozději tři dny před plánovaným termínem pomocí přihlašovacího formuláře, který najdete na webových stránkách zoo. Po odeslání objednávky obdrží zájemce v nejbližší možné době doplňující informace.

Cena je 220 korun pro dospělého a 110 Kč pro děti (od 10 do 15 let). V ceně je zahrnut vstup do zoo, průvodce, stylová svačina a malý dárek na památku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru