Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Teplice – Lions club Teplice Ladies uspořádal v sobotu 4. listopadu v prostorách jídelny teplického gymnázia Halloween párty. O tom, že se za dveřmi jídelny něco děje, nenechala kolemjdoucí na pochybách výzdoba venku před budovou a na schodech. Černé a oranžové balónky a vydlabané dýně dávaly jasně tušit, že se tady slaví halloween.

Avizovaný minibazárek, do kterého přispěli dobrovolníci nepotřebnými kusy oblečení, obuví, ale také hraček a dalších věcí, se ve finále rozrostl na poměrně velký dobročinný bazar. Vybrat si mohl skutečně každý. Z různých velikostí, střihů i materiálů. Výběr byl pestrý. Největší zájem byl o boty, zimní bundy nebo kabáty.

Pro návštěvníky, které vítaly usměvavé pořadatelky z Lions clubu, byly připravené moučníky a káva. Hlavní nabídkou sobotního programového menu byla halloween party pro děti. Ty se mohly vyřádit na parketu pod vedením zkušeného dýdžeje. Měly ale také možnost vytvořit například perníčky nebo halloweenskou masku, případně si nechat stylově pomalovat obličej. Celý výtěžek z akce věnovaly dámy z Lions clubu Teplice na dobročinné účely.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru