Vezměte smajlíka na výlet! Startuje velká letní soutěž s Ústeckým krajem, vyhrát můžete tyto hodnotné ceny
1. cena - iPhone. Foto: Ústecký kraj
Zajímavosti

Ústecký kraj - Ústecký kraj vyhlašuje letní soutěž s názvem „Vezměte smajlíka na výlet“. Soutěž probíhá od 15. června do 25. srpna. Cílem je udělat si v průběhu cestování hezkou, zajímavou, nápaditou, originální fotografii s nálepkou smajlíka.

Samolepky budou od 15. června k dosažení v Informačních centrech v Ústeckém kraji, na vybraných turistických linkách DÚK, v DÚKmobilu a také na recepci krajského úřadu. Jedná se o samolepku samotného smajlíka nebo nápisu Jsme ÚK. Samolepka je určená k nalepení na auto, ale také kamkoli jinam (na kolo, na batůžek, na cestovní lahev či deník…), fantazii se meze nekladou. Více o soutěži najdete ZDE.

Průběh soutěže:

  • 15.6. – 13.8. Sežeňte si svou samolepku, nalepte, cestujte a foťte se.
  • 14. 8. – 25.8. Nahrajte svou fotografii pod příslušný příspěvek na FCB Ústeckého kraje, lajkujte a sdílejte. 30 fotografií s největším počtem lajků postoupí do závěrečného slosování.

Do konce srpna bude z postupujících snímků vylosováno deset výherců.

A na co se můžete těšit?

  • 1. cena: iPhone 14 128GB
  • 2. cena: iPad Wi-Fi 64GB
  • 3. cena: Apple Watch Series 8
  • 4. – 10. cena balíček propagačních předmětů a regionálních výrobků
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru