Modelářská výstava v Proboštově láká kluky bez rozdílu věku
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Proboštov – V sobotu 20. května dopoledne odstartovala v Proboštově, v tamní Sokolovně, tradiční Všeobecná modelářská výstava. Pořadatelem akce je Severočeský letecký archiv Teplice a Obec Proboštov.

Výstava nabídla zajímavou přehlídku plastikových modelů lodí, letadel, vojenské techniky, ale i postavy hrdinů známých komiksů a filmů, nebo papírové modely historických architektonických objektů a dioramata.

2105modelykz2

Foto: Ilona Kaulfuss

Řadu modelů mohli návštěvníci vidět v akci. Některé z vystavených exponátů a modelových stavebnic bylo možné zakoupit, případně vyměnit na tamní burze. K vidění jsou celé sběratelské kolekce i historické hračky. Nechyběla ani možnost občerstvení.

2105modelykz3

Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru