Ve Štrbicích děti vítaly prázdniny s hasičskou proudnicí
Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Štrbice – Soutěžně hravé odpoledne s názvem Vítání prázdnin s hasičskou proudnicí připravil v sobotu 25. června pro štrbické děti místní sbor dobrovolných hasičů ve spolupráci s Obcí Světec. Na štrbickém hřišti vytvořili organizátoři několik stanovišť, kde školáci vyzkoušeli svoji zručnost. Akce se zúčastnily děti různého věku, a zahanbit se nenechaly ani ty nejmenší, na které školní lavice teprve čekají.

Za odvedené výkony získávali soutěžící sladké odměny. Kromě stříkání vodou z hadice na cíl a shazování plastové lahve proudem vody, čekaly na účastníky zábavného odpoledne také další disciplíny. Například skákání v pytlích, házení kroužků na tyčky, navíjení motouzu s chycenou plastovou rybou a připravený byli dlouhý igelitový pás, který postříkaný vodou sloužil jako báječná klouzačka. Vítání prázdnin ve Štrbicích zakončily táborák a opékání vuřtů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru