VIDEO: Největší turistické lákadlo Krušných hor je Funpark v Mostě, rozhodli lidé na facebooku
Petr Formánek, ředitel Sportovní haly Most, která Funpark na Šibeníku provozuje. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Ústecký kraj - Jaké je největší turistické lákadlo Krušných hor? Funpark Most, který získal nejvíce hlasů v anketě Krušnohorská "NEJ", kterou vyhlásila Destinační agentura Krušné hory.

První ročník soutěže Krušnohorská NEJ tak má svého vítěze. Veřejnost nejprve jmenovala deset novinek roku 2019, které si podle návštěvníků zasloužily ocenění a patří k tomu nejzajímavějšímu a nejlákavějšímu, co Destinace Krušné hory nabízí.

Pět měsíců trvalo hlasování na sociálních sítích, při kterém lidé volili tu NEJ novinku loňského roku.

"Výsledky hlasování se do poslední chvíle měnily. O první místo bojovaly Funpark Most s Penzionem Studánka. Hlasování ovlivnila i opatření související s nákazou covid-19, kvůli které jsme uzávěrku hlasování posunuli o dva měsíce. V loňském roce při nultém ročníku jsme si ověřili, že hlas lidu se velmi liší od názoru odborné veřejnosti. Lidé měli zájem hlasovat a hlavně nominovali to, co se jim v Krušných horách líbí. Ze soutěže chceme udělat tradiční akci v oblasti Krušných hor. Sice má soutěž jen jednoho vítěze, ale gratulace patří všem nominovaným. Dokázali zaujmout veřejnost a získali si podporu lidí a o to jde především,“ uvedla k soutěži Petra Fryčková, ředitelka Destinační agentury Krušné hory, která jako součást sdružení SPO-NA soutěž organizovala.

VIDEOREPORTÁŽ

https://www.youtube.com/watch?v=cavBfczbTLQ

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru