Padl pohádkový jackpot! Sázející z Ústeckého kraje vyhrál přes 26 milionů ve Sportce
Ilustrační foto
Zajímavosti

Ústecký kraj - O pohádkové výhře v sázkové hře informovala společnost Sazka. Ke jmění si přišel sázející z Ústeckého kraje.

"Sázející si zakoupil plný tiket Sportky včetně Šance, za který zaplatil 220 Kč, přičemž za sebe nechal čísla vybrat terminál. Ve středečním slosování pak uhodl první pořadí prvního tahu, což znamená celý jackpot ve výši 26 307 540 Kč. Po odečtení patnáctiprocentní daně tak získá částku 22 361 409 Kč," uvedl Václav Friedmann, ředitel komunikace Sazky.

V roce 2020 eviduje sázková společnost celkem 112 milionářů. Celková částka pro milionáře činí 956 346 357 Kč, z toho ve Sportce (se Šancí) je to 66 milionářů s celkovou částkou 783 667 117 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru