OBRAZEM: Kdo má vodu rád, bude Kapku milovat! Otevírají se nové kurzy plavání pro miminka
Kurzy plavání pro děti v Kapce pomáhají dětem zamilovat si vodu i naučit se plavat. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Litvínov – Ten, kdo má vodu rád, bude Kapku milovat! Nejen heslo, které vítá návštěvníky, ale i prostý fakt. Takové je plavání pro děti v litvínovském klubu Kapka, který sídlí na tamní poliklinice.

Bazén určený výhradně pro lekce plavání pro děti, pohodová instruktorka, kterou si plaváčci zamilují, hernička, kde si mohou děti po kurzu odpočinout, pohrát si s ostatními a maminky si dát třeba kávu z malého baru u vstupu a strávit pár příjemných chvil povídáním si s ostatními rodiči. Kapka je prostě místem, kde se děti něco naučí a kde můžete alespoň na chvíli zapomenout na každodenní starosti. Nejmenší plaváčky doprovázejí při lekcích rodiče, větší děti už zvládnou plavání sami jen s instruktorkou. Jak jim to jde, můžete pozorovat třeba přes prosklenou stěnu.

Pro miminka ve věku od pěti měsíců se nyní otevírají nové kurzy. „Spouštíme přihlášky na kurzy od října do ledna, počet míst je omezený,“ říká provozní Kamil Skuhrovec. Jeden kurz obsahuje osm lekcí po třiceti minutách. Miminka plavou obvykle dvakrát týdně, od následujícího kurzu jedenkrát týdně. Máte starší děti, které byste rádi přihlásili? Nevadí, otevírají se i kurzy pro děti do sedmi let věku.

Navíc, co je skvělé: Svoji zdravotní pojišťovnu můžete požádat o příspěvek na plavání na základě dokladu, který dostanete v Kapce po zaplacení.

A kde se na kurzy přihlásit? Na Facebooku Klub Kapka, nebo na webu www.klubkapka.cz nebo na tel: 734 497 927.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru