OBRAZEM: Staré škodovky i obří ameriky. Do Litvínova přijely desítky historických aut
Sraz historických vozidel na náměstí Míru v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Litvínov – Desítky a desítky historických vozidel zaparkovaly v sobotu dopoledne na náměstní v Litvínově. Koná se tam čtvrtý sraz. Letos se po dvou letech připojili také majitelé automobilů značky Porsche.

Na litvínovské náměstí dorazili majitelé historických automobilů, bez rozdílu roku či místa výroby. Nedaleko sebe tak parkují Volhy a Trabanty vedle starých Saabů, amerik i početné vojenské techniky. Svoje místo mají na ploše i vozidla Veřejné bezpečnosti. Letos se po dvou letech na náměstí objevilo také několik desítek vozidel Porsche. Dopoledne se přijel na akci podívat i patron a příznivec litvínovských srazů, herec Pavel Nový.

V poledne vyjedou všichni na spanilou jízdu přes Louku u Litvínova a Braňany na mostecké letiště, kde je další program pro veřejnost. Tam se hodinu zdrží a kolem 14. hodiny vyrazí kolona zpět do Litvínova na Loučky.
Sraz pořádá spolek Veteráni Litvínov a Destinační agentura Krušné hory.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru