Most - Je pár minut po půl jedenácté hodině dopolední a já plný očekávání vcházím do dveří, kde je napsáno Seriál "MOST" - casting komparzu. Než přejdu práh, tak se ještě naposledny zhluboka nadechnu na čerstvém vzduchu a vkráčím pravou nohou do vestibulu REPRE v Mostě.

 

Hned zpočátku mne trochu zarazí celkem malá účast, casting ale potrvá až do soboty, tudíž ti, co to dnes nestihli, mají možnost to ještě napravit. A nebojte se, není to nic, z čeho byste se museli stresovat.

1606konkurz

V podstatě si jen přijdete pro formulář, který musíte čitelně vyplnit a trochu se produkci představit. Nejsem úplně fanda dlouhosálhého vypisování infromací do formulářů, ale budiž, bez toho to postě nejde. Na stolech jsou položené krejčovské metry, se kterými je potřeba změřit své míry a zanést je do formuláře. Právě měření byla rozhodně komická část castingu.

1606konkurz3

Ve vestibulu potkávám pár svých známých a pouštím se s nimi do řeči. Nikdo nevypadá napruženě, nervózně, ani snad dokonce nevrle. Naopak byla atmosféra po celou dobu příjemná a uvolněná. 

1606konkurz4

Nebyl bych to já, abych v dotazníku neudělal chybu, každopádně nakonec vyplněný dotazník (byť s chybou) odevzdávám a jsem požádán, abych předstoupil se svým číslem 110 před fotografa. Chvíli čekám ve frontě na fotku. Cvak! A mám to za sebou.

1606konkurz2

Pokud se chcete zúčastnit natáčení a získat zajímavé zkušenosti, určitě to zkuste. Bude vás to stát jenom minimum času (tedy pokud zrovna nechytnete nával lidí) a možná se právě vám podaří dostat se na televizní obrazovku. Tak hodně štěstí!

1606konkurz5

Více o castingu jsme psali zde:

{article Budou z vás herci? Casting do komediálního seriálu začíná v pátek. Hledají Čechy i Romy}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru